Wat gasten van ons vinden

Wij stellen een reactie of opmerking altijd op prijs. Dan weten mensen die overwegen de vakantiewoning te huren wat de gasten van Svea Stuga vonden. Mail daarom uw ervaring!


“Echt genoten van ons verblijf”

Echt genoten van ons verblijf in Svea Stuga, een knus en gezellig vakantiewoning waar nà een uitstap in het mooie Groningerland het lekker “thuiskomen” was.
Svea Stuga een ideale uitvalsbasis om te fietsen en om tal van bezienswaardigheden te bezoeken (o.a. vestingstad Bourtange, klooster in Ter Apel, Klokkengieterijmuseum in Heiligerlee).
Ook de moeite waard de zeehondenkijkwand in Termunten en de vogelkijkhut in Nieuwe Statenzijl.
De 5 dagen in Finsterwolde als een sneltrein voorbij gevlogen.

Alvast een dikke pluim voor de gastvrouw Gea die werkelijk alles doet om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Steevast zullen we Svea Stuga aan bevelen aan ons familie en aan onze vriendenkring.

Hartelijke groeten van ons allen en wie weet tot wederziens!

Monique, Rosette, Frans en Arthur Ieper, W-Vlaanderen, Belgïe | juni 2017

“Een supergeslaagde vakantieweek”

Wij hebben een “topweekje” beleefd in het prachtige (Zweedse) vakantiehuisje “Svea Stuga”!
De ontvangst (met Zweedse koek) was allerhartelijkst! Het gazon werd door Frans nog even keurig voor ons gemaaid, terwijl Gea de rondleiding door het huisje verzorgde.
Het schattige huisje is erg smaakvol en praktisch ingericht! (met oog voor details) Zelfs het servies is helemaal bij de stijl van het huisje aangepast. De keukeninrichting was compleet (erg handig) en de badkamer was bij aankomst erg schoon en is ook erg praktisch ingericht!
Prima bedden; gezellige slaapkamers! We voelden ons direct helemaal thuis in “Svea Stuga”!
Heerlijk om zo de vakantie te kunnen beginnen!
We zijn er veel op uit getrokken, maar “thuisblijven” zou ook geen straf geweest zijn!
Bij mooi weer is het heerlijk om in de tuin te zijn! Ontbijten (en soms “dineren”) op het terras was echt een “feest”! We vonden het erg leuk dat er een fotoboekje van de bouw van het huisje aanwezig was. Ook folders van bezienswaardigheden enz. in de buurt, waren volop aanwezig (keurig geordend!) En heb je niet genoeg aan de folders, dan kun je van alles en nog wat aan Gea en Frans vragen! (erg attent en praktisch)
Een supermarkt vonden we in de buurt en ook een bakkerswinkeltje met heerlijk brood en andere lekkernijen! In Midwolda hebben we fietsen gehuurd.
Wij zijn o.a. in Nieuwolda, Ter Apel, Bourtange, Westeremden, Appingedam, Uithuizermeeden (naar de “Noordkaap”), Termunten, buitenplaats Reidehoeve, Ulrum, de Menkemaborg en Delfzijl geweest.
Vanuit de Eemshaven vertrokken we voor een dag naar het eiland Borkum (o.a. strand)
We hebben aardig wat kilometers gefietst in de omgeving.
Ook het theemuseum (inclusief de theeschenkerij) in Houwerzijl is een aanrader.
En voor de rest is Groningen erg “relaxt”!
Wat ons betreft: een supergeslaagde vakantieweek in Svea Stuga en het Groningse land! (Met dank aan Gea&Frans)

Vakantiegroetjes van Arriëtte, Ellen en Nicoline de Jong | juli 2016

“Alles klopte, de hele inrichting en de sfeer”

Als Groningse van geboorte kende ik natuurlijk Finsterwolde en omgeving. Maar dit mooie huis in Zweedse stijl overtrof echt mijn verwachtingen.
Werkelijk een schitterend en comfortabel vakantiehuis. Alles klopte, de hele inrichting en de sfeer en het huis is echt helemaal compleet, niets ontbrak.
Het waren echt een paar heerlijke vakantiedagen in november 2015. Wij waren er 4 dagen, eigenlijk veel te kort. En zeer zeker kom ik terug om van de rust en ruimte van het Groningse land te genieten. Het weer was niet echt zoals we hadden gehoopt, regen en storm, maar dat is een bijkomstigheid. Mijn schoonzus en ik hebben er super leuke dagen gehad.
Ook werden we ontzettend hartelijk ontvangen en ook daardoor voelden we ons direct thuis in Finsterwolde.

Ria Groeneveld | november 2015

“Jullie doen echt je best om het mensen naar de zin te maken”

We hebben een weekje gelogeerd in Finsterwolde in de Svea Stuga.
Een gezellig lief huisje van alle gemakken voorzien en super schoon!
Fijne bedden en lekkere stoelen en een prachtig uitzicht op de weilanden.
We hebben ons prima vermaakt en er is genoeg te beleven en te bekijken in de omgeving.
Leuke dorpjes musea en veel natuurschoon.
En niet te vergeten de hartelijkheid van Gea en Frans.
Jullie doen echt je best om het mensen naar de zin te maken en dat is wat ons betreft goed gelukt!
Hartelijk dank en groet!

Corrie en Herman van der Heijden |april 2015

“Het gevoel van er helemaal uit te zijn en je heerlijk thuisvoelen”

Wel overwogen kozen wij voor het centraal in Groningen gelegen Finsterwolde. In de directe omgeving, of binnen maximaal 30 minuten rijden, is er namelijk bij ieder weertype genoeg leuks te vinden om de dagen te vullen.

“Thuisblijven” bleek in de zorgvuldig, gezellig ingerichte Stuga met tuin en het uitzicht trouwens ook geen straf.

Echt “Top” zoals jullie het gevoel van er helemaal uit zijn en je heerlijk thuisvoelen hebben vorm gegeven.

De slogan “Er gaat niets boven Groningen” heeft bij ons, mede door jullie fijne onderkomen, n u ook een gezicht gekregen. Heel erg bedankt en graag tot ziens!

Pieter en Ludi | september 2014

“Bij aankomst was het huis heerlijk schoon”

Mijn man en ik waren samen met ons zoontje van 1 jaar een weekje te gast in Svea Stuga. En het was echt genieten… Genieten van het prachtige huisje, van het mooie Groningse landschap, van de rust, van het mooie weer,…

Bij de bouw en inrichting van het huisje is echt aan alles gedacht: het is heel comfortabel en alles wat je nodig kan hebben, is voorzien. Bij aankomst was het huis heerlijk schoon en we werden hartelijk ontvangen met verse bloemen en een heerlijk gebakje. Het huisje staat vrij dicht bij het huis van de eigenaren, maar dat is geen enkel probleem: er werd ruim voldoende rekening gehouden met privacy. Gea en Frans zijn daarenboven hartelijke, gastvrije mensen die er zijn voor hun gasten.

Zelf hadden we voor een aantal dagen fietsen gehuurd en hebben we de omgeving al fietsend verkend. Maar ook een paar uitstapjes met de auto stonden op het programma. Svea Stuga is een goede uitvalbasis voor natuurliefhebbers, maar ook voor mensen die overdag cultuur willen opsnuiven en ’s avonds houden van rust.

Wellicht gaan wij nog eens terug, maar we zullen het Zweedse Huisje zeker aan onze vrienden en familie aanraden… zo ook aan u die dit leest.

Steven, Annemieke en Lars (België) | augustus 2014

“Een mooie blijvende herinnering”

Dankje wel voor dit leuk weekje dat we in jullie zweeds huisje mochten beleven! Het huisje straalt een zeer gezellige sfeer uit! We hebben er heel hard van genoten om ons eerste reisje met ons zoontje van vier maand op deze mooie plek te mogen beleven! Het zal een mooie blijvende herinnering zijn!

Prachtige omgeving!

Groetjes Sophie, Steve en Ewoud (België)| juni 2014

“Er valt zoveel te zien en te beleven in de provincie Groningen”

Wij zijn net terug van een weekje Finsterwolde, na een hartelijk ontvangst, met verse bloemen en een gezellige rondleiding van Gea, zijn we aan een heerlijke week begonnen, we konden gelijk op de veranda gaan zitten met weids uitzicht op groen en paarden. Er valt zoveel te zien en te beleven in de provincie Groningen, dat wij zeker nog een keer terug komen om de sfeer in de Stuga weer te proeven, en te beleven, zo knus en sfeervol, en van alle gemakken voorzien.

Groetjes Henny en Martien | augustus 2013

“Voor een ieder die van natuur en rust houdt een echte aanrader!”

In december 2012 hebben wij 10 dagen (net voor de kerst) gebruik gemaakt van de zeer knusse stuga (aangekleed in Zweedse kerstsfeer) in Finsterwolde. Deze gelegen in een mooie rustige omgeving met zeer veel variatie in flora en fauna en toch vlakbij de gezellige multiculturele stad Groningen. De vriendelijkheid van onze gastheer/vrouw droeg bij dat wij ons zeer snel thuis voelden (en dat gevoel bleven houden waardoor wij twijfelden of wij voor de kerst wel of niet naar huis zouden gaan). Maar zoals altijd komt er aan alle goede ervaringen een einde. Voor een ieder die van natuur en rust houdt een echte aanrader!

Tjeerd en Anja | januari 2013

“In het huisje ontbrak het ons aan niets”

Ook wij hebben met veel plezier in de stuga gewoond, het weer was uniek, de omgeving prachtig, we konden het grote openluchtconcert van het N.N.O. meemaken, open tuinen bezoeken en alles op de fiets over prima fietspaden. In het huisje ontbrak het ons aan niets en het toppunt (letterlijk) vonden we de uiterst gezellige slaapetage onder het dak, de trap vormde voor ons (bijna 80) geen probleem, gewoon goed vasthouden! veel succes verder en, wie weet, tot ziens!

Hettie en Bert Prins | 18 september 2012

“Er is genoeg te doen”

Allereerst een hartelijk ontvangst en tevens een goede uitleg over het gebruik van alle apparatuur en de in en outs van het huisje.
Prachtig gelegen Zweedse woning in het Groningse landschap met eigen oprit en zelfs een poort op afstandbediening en genoeg parkeerplaats en veel privacy. In tegenstelling wat mensen soms denken dat Groningen niet zoveel te bieden heeft, zijn onze ervaringen juist het tegenovergestelde. Er is genoeg te doen. Fietsen, Watersport, bezoek aan diverse Waddeneilanden of de stad Groningen en andere bezienswaardigheden. In het huis ligt genoeg informatie over toeristische uitstapjes
Wij hebben van ons verblijf in de Zweedse woning echt genoten. Wij kunnen dit iedereen aanbevelen.
Wij danken Gea en Frans nogmaals voor ons fijne bezoek aan hun Zweedse woning.

Toos en Fons Mertens | mei 2017

“Daar is ons huis”

Wij genieten nog na van de vakantie. Wij hebben genoten van het landschap de ondernomen activiteiten en het heerlijke warme huis waar wij elke keer weer terugkwamen. De kinderen kunnen het niet beter verwoorden dan “daar is ons huis” als wij weer terug kwamen van een activiteit. Wat een luxe en wat mooi. Ik zou zeggen te mooi om er met kleine kinderen te verblijven. Wij hebben het er geweldig naar ons zin gehad.

Groeten, Hans, Bram (5), Wannes (2) en Marjan | oktober 2016

“Een aanrader voor wie meer wil dan drukte en herrie”

We hadden een geweldige week in Svea Stuga. Het is een klein maar ruimtelijk huis dat heel compleet is. Finsterwolde is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Oost Groningen en vooral het Oldambt. De documentatie die in het huis aanwezig is voorziet in de nodige achtergrondinformatie en inspiratie. Een aanrader voor wie meer wil dan drukte en herrie.

Groet, Elly & Wim Methorst | oktober 2016

“Spik en span”

Wij zijn een midweek naar dit prachtige vakantie huisje de Svea Stuga geweest. Om te beginnen zijn we hartelijk ontvangen met een heerlijk gebakje en wat verse frambozen uit eigen tuin. Het huisje is echt spik en span en het ontbreekt je werkelijk aan niets. Het is een prachtige omgeving waar genoeg te doen is. Bedankt Gea en Frans!

Ties, Carlyn & Nina | augustus 2016

“Voelden ons direct thuis”

Wij werden hartelijk ontvangen.
Het huisje was heel goed gezellig aangekleed we voelden ons direct thuis met de verse bloemen op de tafel. Wij hebben een leuke week gehad. Wij hebben heerlijk gefietst het weer was goed.

Gerrit en Jo, Herman en Annie | juli 2016

“Very friendly and helpful owners”

Svea Stuga is a charming little cottage which is Swedish from top to bottom and has very friendly and helpful owners. It was an ideal size for a couple and had everything that we could want. The beds were very comfortable and the stairs were interesting! Unfortunately the weather across northern Europe was not at its best during our stay so we did not get to eat out on the veranda and watch the horses. The area is quiet and pleasant and a good base for various day trips – Groningen, the steam train at Stadskaanal, Bourtange fort, Ter Apel monastery, the Dollard route and various walks and bike rides.

Les and Katie, Ryton near Newcastle upon Tyne, England | June 2016

“Het knusse o zo mooie huisje Svea Stuga”

Wat een heerlijk welkom in het knusse o zo mooie huisje Svea Stuga. Ontvangst met warmte en taart! Hoe lief!
Voor ons een bijtankweekje in een huisje waar we ons direct thuis voelden, alles aanwezig was in de zo mooie Groningse natuur.
Prachtig hoe jullie de sfeer in dit huisje tot hun recht laten komen, met mooie details! Zelfs mooie Zweedse films, die we toch al graag mogen zien! Dank jullie wel! We hebben een fijne week gehad!

Met zonnegroet, Kees Wagenaar & Annemarie Kok | september 2015

“Zweden ligt gewoon in Groningen!”

Wij hebben de stuga voor een weekend gehuurd, ook al was het december, kregen we er toch een warm Zweeds gevoel bij. Scandinavië is onze favoriete vakantiebestemming en wij voelden de sfeer in alles terug in de stuga. Het was superschoon en gezellig, met verderop het uitzicht op de paardenwei.  Ook bezochten we de Zweedse Kerstmarkt, dat was een goede combinatie! Wij weten het nu: Zweden ligt gewoon in Groningen!

Petra en Gert Jan | december 2014

“Het deed ons terugdenken aan onze Zweedse vakanties”

Het verblijf in Svea Stuga deed ons terugdenken aan onze Zweedse vakanties, nu dichterbij in eigen land. Het huisje is smaakvol en gezellig  ingericht met echte Zweedse meubels en decoraties.

We hadden volgens de weerberichten geen goede week geboekt, maar de regenwolken dreven veelal over en we hebben genoten van prachtige “Scandinavische” luchten, fietsen door het polderland en kleine dorpjes en wandelen door de graanrepubliek.

Egbert & Andrea | augustus 2014

“Hebben nog een weekend bijgeboekt”

Wie wil genieten van de rust en de schoonheid van het Oldambt, is Svea Stuga een prachtige uitvalsbasis. Gelegen in Finsterwolde op fietsafstand van de Blauwe Stad, een intiem maar ook degelijk en verzorgd vakantiehuis, opgetrokken in Zweedse stijl en van alle gemakken voorzien en dat de tijdelijke bewoner het gevoel geeft na een dag van buitenvertier echt thuis te komen.

Na een week er te hebben doorgebracht hadden we moeite te vertrekken en hebben we nog een weekend bijgeboekt…

Familie Nijman | juli 2014

“We would certainly stay there again anytime!”

Svea Stuga is a cozy, warm and very comfortable cottage decorated in a light, airy, Swedish style.

The furnishings are high end, well above Ikea level. Between this and its size though, we recommend it for couples or at most a family with one child.

If you’re looking for a place for your pack of kids to rough-house, this is certainly not the place.

But if you’re looking for a quiet, pretty place in the Groninger countryside with your own little terrace, you’re right on.

The downstairs bedroom is very conveniently located across the hallway from the bathroom, where you can also do your laundry.

The second bedroom is an open loft which is very charming. However, it’s a bit more physically challenging since you need to climb up a steep narrow stairway.

The beds in both bedrooms are very comfortable and like the entire cottage nicely decorated.

We recommend Svea Stuga for anyone whose business or pleasure takes them to this corner of the Netherlands.

With its convenient access to the highway it’s a breeze to Groningen city or even for daytrips to nearby Germany.

Frans and Gea were most welcoming and helpful and speak excellent English. We would certainly stay there again anytime!

David, Tatjana and Zoë, Seattle WA, USA | april 2014

“Dank jullie wel om onze eerste ervaring met Groningen zo fantastisch te maken”

Onze reactie sluit zeker aan bij degene die voor ons in het huisje zijn geweest. We hebben een zalig weekend gehad met onze dochters. En wat een lief welkom, met een bos oranje tulpen en heerlijk zelfgebakken taart. Jullie halen alles uit de kast om het de bezoekers zo welkom mogelijk te voelen. Het Zweedse huisje is keurig, voorzien van de meest luxe apparaten en heel knus. Dank jullie wel om onze eerste ervaring met Groningen zo fantastisch te maken.

Groetjes Marion en Monique | april 2013

“Wat is Groningen toch mooi en Svea Stuga voor herhaling vatbaar”

Een lang weekend begin november met mijn zus genieten in Oldambt. Een gastvrij onthaal door Gea. Welkom met bloemen in Svea Stuga, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien; ook de trap naar de vliering/slaapkamer. Rondom het huis stilte en het wijdse uitzicht in de ochtendzon. ‘s Avonds knus en warm binnen. Per auto op steenworp afstand van bad Nieuweschans voor een duik in de bron. Kunstgaleries in de omgeving. Prachtige kerkjes in schitterende dorpen. Pronkboerderijen. De mensen zeer gemoedelijk. Wat is Groningen toch mooi en Svea Stuga voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank.

Francisca | 12 november 2012

“Hebben genoten van de gastvrijheid”

Wij zijn eind juli/begin augustus in de Stuga geweest en hebben genoten van de gastvrijheid van Frans en Gea, het knusse, verzorgde huisje en de omgeving. Fijn dat onze dochter ook een nachtje kon komen! De slaapkamer boven was prachtig maar daar hebben we ons als bijna zestiger niet aan gewaagd. Onze dochter wel. Bedankt voor de gastvrijheid!

Hartelijke groet, Ludie en Rixt | 9 september 2012

“Het opstaan en naar bed gaan onder begeleiding van het vogelorkest was een feest!”

Beste Gea en Frans, We hebben erg genoten van de rust in jullie schattige, Zweedse huisje. Het was heel schoon en van alle gemakken voorzien; echt alles was aanwezig om een comfortabel verblijf mogelijk te maken! De bedden lagen heerlijk en dat is vaak wel anders. Het opstaan en naar bed gaan onder begeleiding van het vogelorkest was een feest! En jullie gastvrijheid was goud! Kortom: echt een aanrader; hartelijk bedankt voor alles!

Met vriendelijke groet, Erden & Els van der Bent | 26 juni 2012

“We waren aangenaam verrast door het prachtige Groninger landschap”

Ha die Frans & Gea, Bedankt dat we in jullie mooie “Zweedse Huisje” hebben mogen vertoeven. Door de slogan “er gaat niets boven Groningen” kwamen we op het idee om deze provincie eens te ontdekken. Ons oog viel direkt op de Svea Stuga. We waren aangenaam verrast door het prachtige Groninger landschap met indrukwekkend weidse uitgestrekte polders, maar ook met kleine dorpjes en vriendelijke mensen. Ook het Oldambtmeer is een aanwinst voor de omgeving. We kunnen dan ook een ieder die van rust en ruimte houdt aanraden om de Svea Stuga te betrekken. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen.

Groeten Rob & Sylvia | 11 augustus 2011

!!! Svea Stuga !!!

Heerlijk, comfortabel, zweeds vakantiehuisje inmidden van rust en natuur. Het vakantiehuisje is met heel veel liefde en stijl ingericht, er ontbreekt helemaal niets. Alles was heel schoon en netjes. Bij aankomst stonden er tulpen en gebakjes op tafel, je voelt je meteen thuis.
Alles in het huisje is met zorg uitgezocht,om het verblijf zo aangenaam als mogelijk te maken.
Gea en Frans, hartelijk bedankt voor alles, ga zo door!

Karin en Martin Dahmen (DU) | mei 2017

“Voor ieder aan te bevelen!”

We hebben het heel fijn gehad in de mooie stuga! Van alle gemakken voorzien door de zorgzame eigenaars in een mooie omgeving. We hebben gewandeld bij de blauwe stad, rond de punt van Reide en bij de kiekkaast (Statenzijl), een aanrader! Leuke plaatsen met bezienswaardigheden en dan altijd weer terugkomen in het knusse huis. De airco was dan wel even lekker bij het prachtige weer dat we hadden. Voor ieder aan te bevelen!

Hartelijke groet, Wouter en Janneke | september 2016

“De tuin was en werd keurig onderhouden”

In augustus hebben wij 3 heerlijke weken vakantie gevierd in het Zweedse vakantiehuis “Svea Stuga” in Finsterwolde. En dat was zeker geen straf. Een prachtig en schoon huisje dat van alle gemakken is voorzien. Waaronder airco in de woon- en slaapkamers. Geen overbodige luxe want wij hebben 3 weken prachtig en soms zeer warm weer gehad. Lekker geslapen op de vide met prima bedden. De tuin was en werd keurig onderhouden. De eigenaren (Gea en Frans) zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Wij hebben het idee dat ze in (Oost-) Groningen gek zijn op grasmaaien, want al te gras werd overal stelselmatig gemaaid! In de omgeving is het zeer mooi fietsen, wat wij ook veelvuldig hebben gedaan. Prachtige fietspaden en een veelzijdig landschap. Veel gezien van de omgeving: Bourtange, Appingedam, Groningen, klooster in Ter Apel, het Henk Helmantel museum in Westeremden (een aanrader) en meer. Er is genoeg te doen en te zien. Tot volgend jaar?

Remko en Helene Stilting | augustus 2016

“A good central spot for visiting Groningen and N.W. Germany”

My mom and I loved this Swedish house in Holland. The house was very clean and had everything we needed.
The beds were very comfortable and had a choice of two types of pillows. I had brought my own pillow (as I always do), but for once it wasn’t necessary.
It turned out to be a good central spot for visiting things in the area, Groningen and N.W. Germany.
Thank you Gea for being so welcoming, warm and friendly.

Warm regards, Collette | december 2015

“Leuke Zweedse verrassing in het Groninger landschap”

Svea Stuga is een leuke Zweedse verrassing in het Groninger landschap. Het huisje is knus en gezellig ingericht. Keurig schoon en met prima apparatuur. Er is een zeer vriendelijke gastvrouw waardoor je je nog meer welkom voelt. De omgeving van het huisje is prettig, je kunt lekker in de tuin zitten met uitzicht op de rand van het Oldambtmeer. Om het water te zien moet je even een paar honderd meter lopen, wat ook een leuke wandeling is voor de mensen die niet zo goed ter been zijn.
Vlakbij de stuga is het mooie natuurgebied Reiderwolde. Een echte aanrader voor wie van rust en ruimte houdt. Het is prachtige natuur die in ere hersteld is. Er stroomt een lieflijk riviertje, het riet ruist, de bloemen bloeien, je ziet alleen maar groen en ruimte, en veel lucht. Je kunt er ook met een gerust hart alleen wandelen. Interessant is ook de natuurbegraafplaats. Er lag nog maar één persoon begraven maar het is allemaal net nieuw en bijzonder om te zien wat de bedoeling is.
Culinair gezien is het leuk om naar de brasserie aan het water van het meer te gaan. Ook hier weer heel hartelijke mensen die je graag een leuk bezoek verzorgen. De moderne brasserie heeft onweerstaanbaar lekker roomijs en een goede gevarieerde keuken.
Er is een fietspad rond het Oldambtmeer, dus als het kan, fietsen mee!

Ineke van der Ploeg | augustus 2015

“Je merkt aan alles dat deze woning met veel zorg en liefde is gemaakt en wordt onderhouden”

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf van vijf dagen in Svea Stuga. Wat een leuk, schattig huisje en wat werden we gastvrij ontvangen door Gea. Je merkt aan alles dat deze woning met veel zorg en liefde is gemaakt en wordt onderhouden. Gezellig en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. We voelden ons echt welkom!

De tweede dag regende het de hele dag, maar daar hebben we weinig last van gehad. We hebben toen het gevangenismuseum in Veenhuizen bezocht en hebben ook een excursie naar een voormalige gevangenis gedaan en een rondrit met de boevenbus. Een aanrader als je in deze omgeving bent. De dag erna was een prachtige herfstdag en hebben we (elektrische) fietsen gehuurd bij de fietsenwinkel in het dorp. Zo zie je nog eens wat van de omgeving, was erg leuk. De laatste dag zijn we naar Groningen gegaan, lekker geshopt en de stad bekeken.

Kortom, wij hebben het geweldig naar onze zin gehad en zullen Svea Stuga zeker aanbevelen bij onze familie, vrienden en kennissen. We hebben genoten!

Gea en Frans, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot ziens!

Groetjes uit Brabant, René en Caroline | november 2014

“Een reisje naar Finsterwolde is de moeite waard”

Het huisje was prima, comfortabel en van alles goed voorzien. De omgeving is heel bijzonder, vooral de grote boerderijen hebben op ons veel indruk gemaakt. Ook de ruimte, het landschap en de mooie bezienswaardigheden maken een reisje naar Finsterwolde de moeite waard.

De heer en mevrouw Klok | augustus 2014

“De omgeving is lekker rustig, niet druk, maar genoeg te doen”

Afgelopen week verbleven wij in het leuke, Zweedse vakantiehuisje Svea Stuga van Gea en Frans in Finsterwolde.

Het is een heel smaakvol ingericht, comfortabel huisje, van alle gemakken voorzien.

De omgeving is lekker rustig, niet druk, maar genoeg te doen.

Het huisje ligt vlakbij het Oldambtmeer, waar je heerlijk kunt zwemmen, varen en eten. Wij hebben de Slingertuinroute (met de auto, i.v.m. regenachtig weer) gedaan, je komt dan door mooie dorpjes met prachtige herenboerderijen (helaas ook sommige in vervallen staat).

In Midwolda hebben we gewandeld op het landgoed Ennemaborgh (prachtig). In Termunten (klein vissersdorpje aan de Eems/Dollard) met een mooi kerkje, hebben we rondgewandeld. In het vestingdorpje Oude Schans ook gewandeld en heerlijk gegeten bij de Piekenier. Tenslotte hebben we een stadswandeling gedaan in de stad Groningen (mooie, gezellige stad).

Kortom, we hebben ons niet verveeld en hadden best langer willen blijven, om nog meer te kunnen zien en doen, maar dat doen we dan zeker een volgende keer!

Hartelijke groeten, Harry en Marian uit Vught | juli 2014

“Met gevoel voor sfeer is alles aangekleed en ook van alle gemakken voorzien”

“Een week geleden kwamen we bij de Svea Stuga aan om de provincie Groningen eens te gaan verkennen. Daar werden we hartelijk ontvangen door Gea en Frans. Het huisje voldeed direct aan alle verwachtingen en meer dan dat. Met gevoel voor sfeer is alles aangekleed en ook van alle gemakken voorzien. Weliswaar werkte het weer aan alle kanten mee (alle dagen ‘s avonds op je eigen terras buiten eten!), maar ook de omgeving bleek zeer gevarieerd te zijn. Dit is waar Groningen zelf ons wist te verrassen. Van weidse polders tot bossen en waterplassen. Een stuk fietsen of wandelen in de omgeving is zeker een aanrader, maar ook watersporten behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan Groningen stad is ons prima bevallen, maar ook een dagtocht naar Schiermonnikoog is een aanrader. Kortom, ons eerste bezoek aan deze provincie is zeker niet de laatste. Samen met onze tienerdochters zullen we dan zeker terugkeren naar de Svea Stuga, omdat ook zij zich er prima hebben vermaakt.”

Peter, Yvonne en kids | september 2013

“Heerlijk lang weekend vertoefd”

Eind 2012 gastvrij ontvangen door Gea en Frans. Wat hebben we een heerlijk lang weekend vertoefd in jullie knusse Zweedse Stuga.

Groetjes Tienke Voeten | januari 2013

“Schitterend Zweeds huisje ingericht met veel liefde en oog voor detail”

Heerlijke vakantieweek doorgebracht in svea stuga. Schitterend Zweeds huisje ingericht met veel liefde en oog voor detail, gevoel van veel ruimte door de architectuur. En dan om ons heen dat Groninger land met zijn eindeloze luchten en verten, de fietspaden, de Dollard, de punt van Reide, de stadjes (Appingendam!). Uitgewaaid en vast van plan om met de trekvogels terug te komen in het voorjaar! Bedankt Gea en Frans.

Cocky Hendriks | 2 oktober 2012

“Een gezellige uitvalsbasis voor iedereen die het Groninger land wil verkennen”

Beste Frans en Gea, we hebben erg genoten van jullie prachtige Stuga, van alle gemakken voorzien en uiterst stijlvol ingericht. Een gezellige uitvalsbasis voor iedereen die het Groninger land wil verkennen. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Hartelijke groet van, Arjan, Susan en Hugo | 13 juli 2012


© 2011 – 2017 Vakantiehuisingroningen.nl | Finsterwolde | Groningen | Nederland

0597-552051 | 06-14968634 | info@sveastuga.nl

Webmaster: Gea Diedel | Tekst: LS Tekst & Communicatie

Pin It on Pinterest

Share This